Élet-Stílus

Bemutatták a felfrissített iPhone-t

Az Apple keddi rendezvénye utolsó perceiben bemutatkozott a legújabb iPhone. Magyarországon pont egy hónap múlva lehet majd megvenni.

Az iPhone 3G S névre hallgató harmadik generáció ismét elsősorban belsőleg hozott újdonságokat. Külsejében a hátlapnál visszatértek az első sorozat lapos megoldásához, de a fényes burkolatot meghagyták. Műszakilag újítás a 7,2 Mbit-es HSDPA megjelenése, valamint a kamerát is kicserélték, így már 3,2 megapixeles, autofókuszos fotókat és 30 fps VGA videókat vehetünk fel.

Természetesen az iPhone 3G S rögtön az új 3.0-s szoftvert kapta, melyben önmagában is több tucat újdonság van a korábbi változatokhoz képest. Ezentúl digitális iránytű is segíti a GPS működését és hamarosan teljesértékű navigációs programok is érkeznek a készülékre.

Bemutatták a felfrissített iPhone-t 1

Teljesen új a hangvezérlés, hanghívás lehetősége, van szövegfelolvasó, és külön Nike+ program a kompatibilis sporteszközökkel való használathoz. Ha elhagyjuk vagy ellopják a telefont, mivel távolról letilthatjuk, törölhetjük a memória tartalmát. Ráadásul meg is találhatjuk a mobilt, mégpedig a Google Maps és a Google Latitude szolgáltatások segítségével.

Az új iPhone 3G S fekete és fehér színekben, 16 és 32 GB-os memóriával jelenik meg, áruk 199 és 299 dollár lesz. A régi iPhone 3G 8GB-os változata továbbra is forgalomban marad, mindössze 99 dolláros áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik