Élet-Stílus

Nagytakarítás a Juventusnál

Az elmúlt hetekben három új játékost is leigazolt a torinói együttes, amelynek Ciro Ferrara személyében megvan a régi-új trénere. Az egyesület már a következő szezonra tervez, várható, hogy több korábbi kulcsembert elküldenek.

Megerősítették pénteken a Juventus vezetőedzői posztján Ciro Ferrarát, aki eredetileg az olasz bajnokság utolsó két fordulójára vette át az irányítást a menesztett Claudio Ranieritől. A korábbi olasz válogatott futballista azzal érdemelte ki a további bizalmat, hogy a két találkozón győzelemre vezette a Juventust, amely ezzel második lett a Serie A-ban, s így a BL főtáblájára jutott.

A következő szezonban előrébb akar lépni a torinói gárda, és ennek érdekében már leigazolták Fabio Cannavarót (Real Madrid) Gaetano D’Agostinót (Udinese) és Diegót (Werder Bremen).

Nedved már elbúcsúzott a szurkolóktól (MTI/EPA)

Nedved már elbúcsúzott a szurkolóktól (MTI/EPA)

Olasz lapértesülések szerint még igazol nyáron az együttes, ugyanakkor az is biztosra vehető, hogy Ferrara jó néhány játékossal már nem számol a következő idényben.

A világ- és Európa-bajnok David Trezeguet távozása biztosra vehető, ugyanakkor egyelőre csak egy hivatalos ajánlat érkezett a Romától. A francia támadó idén alig szerepelt a Juvéban, ráadásul a fővárosiak – a milliós nagyságrendű fizetése miatt – ingyen szeretnék elvinni. A torinóiak nyilván nem fognak belemenni egy ilyen üzletbe, a 31 éves Trezeguetnek a sérülései ellenére még mindig 21 millió euróra taksálják a piaci értékét.

A megfelelő ajánlatra várnak a torinóiak Tiago, Christian Poulsen és Mauro Camoranesi esetében is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik