Élet-Stílus

Lemondott a Győri ETO FC vezetőedzője

Távozik Dragoljub Bekvalac, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC szerb vezetőedzője. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki veszi át a kupadöntős és bajnoki nyolcadik helyezett csapat irányítását.

“Télen olyan szerződést kötöttünk Bekvalaccal, hogy fél év múltán azt bármelyik fél minden következmény nélkül felbonthatja – mondta Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője. A klubvezető elmondása szerint Bekvalac rendkívül önkritikusan értékelte az eredményeket, és ezek tükrében csütörtökön úgy döntött, hogy lemond. Bár a bajnokságban a csapat a tizenharmadik helyről a nyolcadikra jött fel, a Magyar Kupában döntőt, a Ligakupában pedig elődöntőt játszott, a legfontosabb cél, a Magyar Kupa megnyerése nem sikerült.

“Fiatal labdarúgók egész sora kapott lehetőséget, de a kupa megnyerése valóban nem sikerült. A klubvezetéssel végig rendkívül korrekt volt a kapcsolatom, így amikor a jövő évi célok meghatározására került sor, és kiderült, hogy a csapattól Magyar Kupa-győzelmet, illetve a bajnokságban dobogós helyezést várnak, rövid gondolkodás után úgy döntöttem, inkább lemondok a posztomról, mert ezt a szereplést nem tudom garantálni” – fogalmazott Bekvalac.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik