Élet-Stílus

Megint beszóltak Erdei Zsoltnak

Újabb negatív kritikával illették a WBO félnehézsúlyú világbajnokát, Erdei Zsoltot. Az elkövető ezúttal a 29 éves Yusaf Mack (28-2-2; 17 KO) volt, aki múlt héten a negyedik menetben semmisítette meg Madár egykori kihívóját, DeAndrey Abront.

Mack verbális kinyilatkoztatása során nemcsak Erdei, hanem az összes félnehézsúlyú világbajnok megkapta a maga áldását. “Akárkivel kiállok, úgy érzem, én vagyok a súlycsoport legjobbja, és a mostani csapatommal verhetetlen vagyok. Chad Dawsont tartják az első számú félnehézsúlyúnak, ő az első a listámon, de mivel most Johnsonnal fog bokszolni, meg kell várnom a végeredményt, és kihívni a győztest. Hogy összejöjjön ez a találkozó, címet és ezzel nevet kellene szereznem, Tavoris Cloud mondjuk jó lenne a betöltetlen IBF címért, jó a srác, de nem vert meg senkit, szívesen mutatnék neki új dolgokat.”

“Szerintem a súlycsoport leggyengébb világbajnoka Erdei Zsolt, aki nem más, mint egy felhizlalt középsúlyú, akit átsimogattak címvédésről címvédésre, lépnie kéne, és végre megverni valakit. Ha arról van szó, és ehhez Németországba kell menni, állok elébe, elmegyek és kiütöm. Aztán ott van Garay, aki csak azért viselheti a WBA övét, mert Danny Green leadta azt, de nem méltó arra a címre, minden valamirevaló bunyóstól kikapott, mégis megkapta ajándékba azt az övet. Hajrá, harcra fel, én itt vagyok!”.

Yusaf Mack korábban nagyközépsúlyban működött, és idő előtti vereséget szenvedett mind Alejandro Berriótól, mind Librado Andradétól. Félnehézsúlyban eleddig sikeresebb, az elmúlt egy évben Abronén kívül begyűjtötte Chris Henry és Daniel Judah skalpját is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik