Élet-Stílus

Király Gábor Münchenbe igazolt

A korábbi válogatott Király Gábor a német másodosztályú 1860 München csapatához szerződik, Fehér Csaba viszont hosszabbított a NAC Bredával.

A müncheni együttes vezetői hároméves szerződést, valamint későbbi munkalehetőséget kínálnak neki a klubnál, amelyet Király Gábor el is fogadott, s csütörtökön Münchenbe utazik, hogy az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatok után aláírja a kontraktust.

A német másodosztályban folytatja (MTI/EPA)

A német másodosztályban folytatja (MTI/EPA)

A 33 éves, korábbi hetvenszeres válogatott kapus az angol Premier League-be feljutó Burnley labdarúgója volt a legutóbbi szezonban, a tavaszi idényt ugyanakkor a német Bayer Leverkusennél töltötte kölcsönben, igaz, végig a kispadon ült.

Korábban a Haladásban, a német Herthában, az angol Crystal Palace-ban, majd rövid ideig, kölcsönben az Aston Villánál és a West Hamnél is szerepelt.

Korábbi válogatott csapattársa, Fehér Csaba marad a holland NAC Bredánál, miután egy évvel meghosszabbította szerződését a klubbal, amely a 8. helyen zárta a legutóbbi bajnokságot.

A 33 éves védő 2000 és 2004 között szerepelt először a Bredában, majd 2007-ben került vissza a csapathoz – az első évben még kölcsönjátékosként. 2004 nyarától négy szezonon át a PSV Eindhoven alkalmazásában állt, s ez idő alatt kölcsönben megfordult az Újpestnél és a szintén holland Willem II-nél is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik