Élet-Stílus

A Chelsea-hez igazol az „orosz Ronaldinho”

Lapértesülések szerint a Chelsea-ben folytatja a pályafutását Jurij Zsirkov, a CSZKA Moszkva válogatott középpályása, Robinho viszont távozna Angliából.

A tekintélyes FourFourTwo brit futballmagazin értesülései szerint az orosz Ronaldinhónak becézett középpályást 18,6 millió fontért vásárolja meg a Chelsea a CSZKA Moszvától.

„Jurij stílusa illik a Chelsea játékához. Nem szeretném elveszíteni őt, de nem fogom megakadályozni a klubváltását” – mondta Zico, a CSZKA edzője.

A hírek szerint a 30-szoros válogatott játékos leigazolása – Andrej Arsavin közbejárásával – az Arsenalnál is felmerült, de Rafa Benítez, a Liverpool edzője is szemet vezett Zsirkovra, aki ennek ellenére a jelek szerint – a Chelsea orosz kapcsolatainak köszönhetően – a londoni kékeknél folytatja a pályafutását.

Rovinho hazatérne

Robinho nem érzi jól magát a Manchester Citynél, és szívesen visszatért a Santosba, ahol pályafutását annak idején elkezdte. Marcelo Teixeira, a brazil klub elnöke azt mondta, hogy másfél órás telefonbeszélgetést folytatott a játékossal, aki az iránt érdeklődött tőle, milyen lehetősége van rá, hogy visszatérjen a brazil klubba. Teixeira azonban hozzátette: Robinho szerzőztetésének anyagi okai lehetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik