Élet-Stílus

Ronaldo a taktikát kritizálta, s távozhat a MU-tól

Cristiano Ronaldo kifakadt a Barcelonával szemben elveszített BL-döntőt követően, és elbizonytalanodott a manchesteri folytatást illetően.

Ronaldo durcásan nyilatkozott az elveszített döntő után, a Barcelonának is „odaszúrt”, de csapata taktikáját is kritizálta.

„Fájdalmas érzés elveszíteni egy döntőt, pláne úgy, hogy a taktikánk nem volt jó, s minden rosszul sült el” – magyarázta az egyik portugál televíziónak a Manchester United támadója.

A csapatával együtt elbukott Rómában (MTI/EPA)

A csapatával együtt elbukott Rómában (MTI/EPA)

„A Barcelona jobban játszott, megérdemelten nyert, de ne felejtsük el, hogy szerencsével jutott be a döntőbe, a Chelsea ellen nem szolgált rá a továbbjutásra, de erről persze most senki se beszél… Mindenestre nem tudok mást tenni, gratulálok a Barcelonának” – így Ronaldo, aki kijelentette, a Lionel Messivel való összehasonlítás egyáltalán nem rakott rá pluszterhet.

„Cseppet sem foglalkoztam ezzel, máskülönben profi labdarúgóként hozzászoktam már az ilyen helyzetekhez.”

A tavalyi év aranylabdása az elveszített BL-döntő okozta csalódottságában kissé elbizonytalanodott a manchesteri folytatást illetően. Az utóbbi napokban arról beszélt, az angol klubban képzeli el a jövőjét, szerda este az erre vonatkozó kérdésre („Marad a Unitednél?”) ugyanakkor aligha hallhatóan, szinte csak maga elé dörmögve úgy felelt: „Nem tudom…”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik