Élet-Stílus

Wenger nem hagyja el az Arsenalt

A Real Madriddal hírbe hozott Arsene Wenger kijelentette, marad az Arsenalnál. A klub vezetője megerősítette: a francia edző kitölti a 2011-ig szóló szerződését.

A királyi klub elnöki posztjára jó eséllyel pályázó Florentino Pérez sztáredzőt szeretne szerződtetni a Real Madrid kispadjára, s az egyik jelölt az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger – volt.

A francia szakvezető – aki az utóbbi négy szezont a csapatával együtt üres kézzel zárta – ugyan korábban nem zárta ki, hogy esetleg a Realhoz szegődik („a Pérez-projekt minden edző számára érdekes lehet, én is közéjük tartozom”), ám legújabb interjújában már kerekperec kijelentette: marad Londonban.

Hűséges az Arsenalhoz (MTI/EPA)

Hűséges az Arsenalhoz (MTI/EPA)

„Nincs ok az aggodalomra, maradok az Arsenalnál. Ha ez változna, nem fogok titkolózni, de aligha hiszem, hogy így lenne. Nálam ugyanis nem is kérdés a klubváltás” – jelentette ki Wenger, akinek 2011-ig van szerződése az Arsenellal.

Peter Hill-Wood elnök biztos benne, hogy a francia tréner – aki 1996 óta irányítja az észak-londoni gárdát – legalább addig az „ágyúsok” edzője marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik