Élet-Stílus

Budapestre jön Anastacia

Szeptember 6-án Budapesten lép fel az igazi „fekete hanggal” megáldott világsztár, Anastacia. A SYMA Rendezvénycentrumban tartandó koncert a nyári európai turné egyik utolsó állomása lesz, de a rajongók már most megvásárolhatják belépőjüket.

2009 őszének egyik igazi popszenzációja Anastacia budapesti koncertje lesz. Az amerikai énekesnő már a 2000-ben megjelent első, Not That Kind című albumából is 5 millió példányt adott el, s azóta összesen 25 millió lemeze kelt el. A többek között a Music Television különböző díjaival is kitüntetett „kis hölgy” hatalmas énekhanggal bír. Az alig 160 cm magas énekesnő erőteljes, karakteres énekhangja olyan slágerek révén vált világhírűvé, mint az I’m Outta Love, a Not That Kind, a Paid My Dues, a Left Outside Alone, a Sick & Tired vagy a Why’d You Lie To Me.
A

A “fekete hangú” szőke énekesnő (forrás: Ticketportal

Anastacia 2004-es európai turnéjára összesen több mint 800 ezren voltak kíváncsiak. Az arénákat megtöltő koncertsorozat két hónapig tartott, majd ugyanabban az évben egy ráadás körrel is megfejelték. Ezúttal a nyár folyamán járja majd végig a kontinenst, és az ősz elején, szeptemberben 6-án érkezik Budapestre, a SYMA Rendezvénycentrumba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik