Élet-Stílus

Clinton és Pamela Anderson a bécsi AIDS-bálon

Javában zajlanak a Life Ball előkészületei a Bécsi Városháza előtt. Európa legnagyobb AIDS jótékonysági bálját május 16-án rendezik meg, középpontjában idén a víz áll. A bál teljes bevételét, amely tavaly 1,4 millió euró volt, az AIDS-Hilfe szervezet kapja.

Minden eddigi látványon túltesz majd a 17. Life Ball megnyitója, amelynek a víz mint az élet forrása és kulcsa áll a középpontjában. Az idei rendezvény az első része annak a négyéves ciklusnak, amelynek során minden évben az élet más-más eleme körül forog majd Európa legnagyobb AIDS jótékonysági rendezvénye.

Life Ball-angyal (forrás: Compress)

Life Ball-angyal (forrás: Compress)

A megnyitó színhelyén, a Bécsi Városháza előtt már áll az a 2500 négyzetméteres medence, amely az ünnepség középpontját jelenti majd. A szökőkutakkal, víz- és fényjátékkal még látványosabbá tett mesterséges tavon csónakok is ringatóznak majd, és elég mély ahhoz, hogy az osztrákok bajnoka, Markus Rogan úszhasson is benne. A 2,5 millió liter vízzel feltöltött óriási medencén ível át a Red-Ribbon kifutó, amelyen a New York-i divattervező-páros, a The Blonds kreációit mutatja be többek között Pamela Anderson és Ivana Trump.

A vendégek listáján olyan nagy nevek sorakoznak, amelyeket bármelyik rendezvényszervező megirigyelne. Bill Clinton, Fran Drescher, Amber Valetta, Eva Longoria, az egykori eurythmicses Dawe Stewart és Patricia Field, a Szex és New York című film sztárjainak designere mind-mind szerepet vállaltak a megnyitóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik