Élet-Stílus

Megalázták a Madridot, négyet kapott az éllovas

A Barcelona elleni 6-2 után újabb súlyos vereséget szenvedett a Real Madrid, ennek ellenére elmaradt a bajnokavatás Spanyolországban. A Bundesliga feltehetően csak az utolsó fordulóban dől el, miután az éllovast Mario Gomez egyedül kiütötte. Angliában érik a Manchester United címvédése, Ronaldóék után a Chelsea is elverte az Arsenalt. Nézze meg a hétvége legszebb góljait!

A Valencia játszi könnyedséggel verte meg a bajnokság végére összezuhanó királyi gárdát. A Real Madrid az első félidőben három perc alatt kapott két gólt, amivel el is dőlt a meccs, a második félidőben gyönyörű kapáslövésből állította be a 3-0-s végeredményt Baraja.

A nagy rivális veresége miatt a Barcelona hazai pályán bebiztosíthatta volna a bajnoki címet a Villareal ellen, de Llorente keresztülhúzta a számításaikat. A katalánok a szünetben már 3-1-re vezettek, de a hajrában tizenegyesből, majd Llorente találatával 3-3 lett a vége, így még várniuk kellett a szurkolóknak a pezsgőbontással.

Angliában továbbra is menetel a MU, a manchesteriek simán hozták a City elleni városi derbit. Ronaldo kicsit megorrolt az öt lecserélő trénerre, de meglőtte a maga gólját.

A hétvége rangadóján a helyzeteit sokkal jobban kihasználó Chelsea megleckéztette 4-1-re a rövid időn belül a második súlyos vereségét elszenvedő Arsenalt.

A Liverpool simán győzött a West Ham otthonában a duplázó Gerrard vezérletével. Az egy meccsel többet játszó vörösök három ponttal vannak lemaradva a címvédő United mögött.

Németországban az éllovas Wolfsburg nagy verésbe szaladt bele a Stuttgart vendégeként. A hazaiak mind a négy gólját a tavasszal remek formában futballozó Mario Gomez szerezte.

A Bayern szenvedett a Cottbus vendégeként, végül Demichelis és Podolski góljaival sikerült kétvállra fektetni a kiesőjelöltet.

Hajnalék négyet berámoltak a Karlsruhénak, a magyar középpályás a kezdőben kapott helyet, de a 68. percben lecserélték.

A Serie A-ban boltott az Inter, de a címvédéséhez így sem férhet kétség. Mourinhóék a Chievo otthonában játszottak 2-2-es döntetlent.

Az Inter bajnoki címe azért is biztosnak tűnik, mert a két üldöző, a Milan és a Juventus döntetlenre végzett a San Siróban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik