Élet-Stílus

Tagadják az Abbiati-Buffon cserét

Az UEFA-kupa-döntős Werder vezére, Diego a szezon végéig nem törődik a Juventus csábításával, Christian Abbiati pedig aligha igazol Torinóba. A hétvégén Olaszországban és Spanyolországban is eldőlhet a bajnoki cím sorsa. Rövid hírek.

Megkoronázhatják az Intert

Már a hétvégén, három fordulóval az olasz bajnokság zárása előtt bajnok lehet az Inter, amennyiben vasárnap délután legyőzi a kiesés elől menekülő Chievót, s a második AC Milan a fordulót lezáró esti rangadón kikap a harmadik Juventustól.

Bajnoki cím küszöbén a Barcelona

Vasárnap este spanyol bajnok lehet a Barcelona. Ehhez az szükségeltetik, hogy a katalánok megverjék a hatodik Villarrealt, a címvédő Real Madrid pedig szombaton kikapjon Valenciában, a hazaiak dobogóért hajtó, most negyedik helyezett csapatától.

Tagadják a kapuscserét

Christian Abbiati, az AC Milan jelenleg sérült kapusának ügynöke tagadta azokat a sajtóhíreszteléseket, miszerint védence nyáron a Juventushoz szerződne, helyére pedig a válogatott első számú hálóőre, Gianluigi Buffon érkezne Torinóból.

„Furcsa lenne ilyesmiről beszélni, hiszen jelenleg sérült, és legkorábban csak augusztusban térhet vissza. Különben is, tavaly nyáron több ajánlatot is kapott, de úgy döntött, itt marad – mondta Vincenzo Morabito, a játékos menedzsere.
A La Gazzetta dello Sport szerint a világbajnok kapusért Abbiati mellett nem kevés készpénzt is adnának a piros-feketék.

Drogba-ügy: döntés a jövő héten

Az európai szövetség (UEFA) jövő héten dönt Didier Drogba ügyében. A szervezet szóvivője elmondta, megkapták a játékvezető jelentését, s annak tanulmányozása után határoznak majd arról, indul-e fegyelmi eljárás. Addig az UEFA igyekszik további bizonyítékokat, információkat gyűjteni.

Az általános vélekedés szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója aligha ússza meg komoly szankció nélkül azt, hogy a Barcelona elleni BL-elődöntő visszavágója után verbális támadást intézett a norvég Tom Henning Övrebö játékvezető ellen, ráadásul kamerába ordította válogatott megjegyzéseit.

Diego csak a Werderre fókuszál (MTI/EPA)

Diego csak a Werderre fókuszál (MTI/EPA)

Diego egyelőre nem foglalkozik a Juventussal

Diego, az UEFA-kupa-döntős jutott Werder Bremen labdarúgója egyelőre nem foglalkozik lehetséges klubváltásával, állítása szerint csak a szezon végén születhet döntés az ügyében.

„Jelenleg kizárólag a csapatomra szeretnék koncentrálni, ha eljön a megfelelő alkalom, majd döntök a jövőmet illetően” – szögezte le. A brazil játékmestert – aki sárgalapjai miatt kihagyja a finálét – a Juventus csábítja, és sokak biztosra veszik, hogy Diego a nyáron Torinóba teszi át a székhelyét.

Beckham sietne vissza Milánóba

David Beckham mihamarabb vissza akar térni az AC Milanhoz egyesült államokbeli csapatától. Erre az ottani profi labdarúgó-bajnokság végén, novemberben lehet módja. „Vissza akarok jönni, hogy itt játszhassak megint a Milanban, még ha ez villámgyorsan nem is fog menni. Tiszteletben tartom a szerződést, amelyet a Galaxyvel aláírtam, mert olyat nem kívánok tenni, ami akár nekik, akár a Milannak rossz – mondta, majd az anyagiakat is szóba hozva hozzáfűzte: „Azért, hogy itt maradhassak, jelentős pénzügyi áldozatokat hoztam.”

Walcott hosszabbított

Theo Walcott új, hosszú távú szerződést kötött az Arsenallal, ugyanakkor a londoni klub egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy a 20 éves szélső mennyi időre kötelezte el magát.
„Theo rendkívül intelligens játékos, fantasztikus adottságokkal. A jövő nagy futballistája lehet” – így Arséne Wenger menedzser.

Real: Cannavaro csomagoljon!

A Real Madridért szurkolók hatalmas többsége, durván nyolcvan százaléka elküldené a csapattól a korábbi aranylabdás olasz Cannavarót és a szintén védő argentin Heinzét, ahogyan négyötödük nem tartaná a holland Drenthét és Van der Vaartot sem – derült ki a Marca által szervezett voksolásban.

A legnépszerűbb, és a királyi klub szurkolói által feltétlenül megőrzendő játékosok listáját meglepetésre a francia középpályás, Lassana Diarra vezeti (97 százalékot kapott), megelőzve Casillast (96) és az argentin Higuaínt (90).

Ronaldo ismét címeres mezben?

Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elképzelhetőnek tartja, hogy Ronaldo valamikor visszatér a nemzeti csapatba – mint mondta, az ajtó előtte is nyitva áll.

„Ronaldo sohasem hagyta abban a gólszerzést. Egy év van a világbajnokságig, mindenkinek keményen kell dolgoznia, hogy a keretbe kerülhessen” – így Dunga, aki egyébként néhány nappal ezelőtt arról beszélt, hogy a nyári Konföderációs Kupára nem viszi el a Corinthiansban 13 meccsen 10 gólt szerző támadót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik