Élet-Stílus

Letölthető a majdnem kész Windows 7

Bárki számára elérhetővé tette a Windows 7 kiadásra jelölt (Release Candidate - RC) változatát a Microsoft.

A Windows 7 kiadásra jelölt változata, azaz a Release Candidate, röviden RC verzió gyakorlatilag megfelel a végleges verziónak, a fejlesztők csak hibajavításokat végeznek, komolyabb, funkciókat érintő változások már nem történnek a Microsoft új operációs rendszerében. A program letölthető innen.

A programot 2010. június 1-ig lehet használni – ezt követően csak a teljes Windows verzió telepítésével lehet majd használni a számítógépet. Aki megfeledkezne róla, nem kell aggódnia: az RC változat jövő év februárjában figyelmezteti a felhasználót, hogy hamarosan lejár a tesztidőszak, 2010. március első napjától kezdve pedig kétóránként leállítja a számítógépet.

Letölthető a majdnem kész Windows 7 1

Bár a release candidate csaknem azonos a végleges változattal, a Microsoft ennek ellenére azt javasolja, hogy ne az RC verziót használjuk elsődleges, esetleg munkahelyi gépen. Ezenfelül a telepítés előtt ajánlatos adatmentést is végezni. Ha Vista fut gépünkön, a telepítést közvetlenül a rendszerből elvégezhetjük, míg Windows XP vagy Windows 7 béta esetén új telepítés (clean install) szükséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik