Élet-Stílus

Bajban van Halmosi csapata

Halmosi Péter csapata, a kiesés elől menekülő Hull City 1-0-s vereséget szenvedett az Aston Villa otthonában a Premier League 35. fordulójában.

Az Aston Villa John Carew első félidőben szerzett góljával „sovány”, ugyanakkor teljesen megérdemelt győzelmet aratott hétfő este a Halmosi Péter nélkül felálló Hull Ciyvel szemben.
A magyar válogatott labdarúgó a kispadon ücsörgött.

A bajnoki hajrára „kipukkadt” birminghami gárda meglehetősen régen, február 7-én nyert legutóbb a Premier League-ben, így pedig lecsúszott a BL-szereplést érő negyedik helyről.

Süllyed a Hull (MTI/EPA)

Süllyed a Hull (MTI/EPA)

„Most már az ötödik hely a célunk, és ha megőrizzük ezt a pozíciót, elmondhatjuk, hogy kiválóan szerepeltünk” – mondta a lefújást követően Martin O’Neill, az Aston Villa menedzsere.

Ehhez még hozzátette: „Nagyon sokat vártunk az újabb bajnoki sikerre, de Hull City ellen valóban rászolgáltunk a győzelemre, és természetesen most kicsit mindannyian megkönnyebbültünk.”

Ellenben az újonc Hull továbbra is idegeskedhet: mivel hét mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul a legutóbbi négy meccsét elveszítette, mindössze három pont választja el a kiesőzónától.

Premier League, 35. forduló:

Aston Villa-Hull City 1-0 (1-0)
Gól: Carew (34.)

Korábbi eredmények:
Wigan-Bolton 0-0
Chelsea-Fulham 3-1
Sunderland-Everton 0-2
Liverpool-Newcastle United 3-0
Manchester City-Blackburn 3-1
Portsmouth-Arsenal 0-3
Stoke City-West Ham 0-1
Tottenham-West Bromwich 1-0
Middlesbrough-Manchester United 0-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik