Élet-Stílus

Pacquiao szétverte Ricky Hattont – videó

A filippínó ökölvívó szupersztár Manny Pacquiao (49-3-2) továbbra is megállíthatatlan. Az eredetileg légsúlyból indult bunyós szombat éjjel Las Vegasban valósággal átgázolt a kőkemény kisváltósúlyú Ricky Hattonon (45-2)!

Döbbenetes teljesítményt nyújtott a Las Vegas-i MGM Grand Casinoban a világ legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao. Az ázsiai szuperbunyósnak mindössze két menetre volt szüksége ahhoz, hogy a kisváltósúly legjobbjának tartott Ricky Hattont összetörje és megsemmisítse.

A naturálisan erősebb felépítésű angol bunyós agresszíven akarta kezdeni a meccset, de már a nyitó felvonásban kétszer padlóra került a villámgyors és bivalyerős Pacquiao ütésektől.

A nagy nehezen túlélt, rémálomszerű 1. menet után a dolgok még rosszabbra fordultak Hatton számára. A zseniális fillipínó ugyanis még jobban rákapcsolt a következő körben és végigverte a ringen angol riválisát, aki egy kiváló balkezes következtében, a menetet jelző gongszó előtt újra padlóra került. Ebből a leütésből azonban már nem volt visszaút, Hatton hosszú percekig feküdt a földön, miközben Manny Pacquiao ünnepelt.

Az ázsiai bokszoló ezzel végérvényesen napjaink legnagyobb ökölvívócsillaga lett.

bedák pál továbbra is hibátlan

A francia Hassan Azaouagh (4-3-0, 1 ko) személyében profi karrierje első pozitív mérlegű ellenfelével csapott össze szombaton este Brémában Bedák Pál egy 6 menetesre kiírt légsúlyú mérkőzésen. A hamburgi Spotlight Boxing istállót erősítő Bedák a találkozót szokásos agresszív stílusában kezdte, és azonnal hátrálásra késztette magasabb riválisát, és előbb fejen, majd később testen is megpuhította a francia öklözőt. A kiütés végül elmaradt, de Bedák egyhangú pontozásos győzelme (58-56, 59-56, 59-56) nem forgott veszélyben. Pimpa ezzel továbbra is őzi veretlenségét a profik táborában, és 4 mérkőzés után 50%-os ko-mérleggel rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik