Élet-Stílus

Az Újpest feljelentette a rivális játékosát

Az Újpest FC labdarúgócsapata fegyelmi eljárást kezdeményezett a debreceni Komlósi Ádám ellen, aki „súlyosan sportszerűtlen volt" Tisza Tiborral szemben.

„Komlósi Ádám kirívóan súlyos sportszerűtlen magatartást tanúsított Tisza Tiborral szemben, nyújtott lábbal ‘beleszállt’ játékosunkba a labda megjátszásának szándéka nélkül. Tisza az eset következtében csak és kizárólag a szerencséjének köszönheti, hogy nem szenvedett súlyos sérülést. Komlósi magatartása következtében játékosunk testi épsége közvetlen veszélyben volt” – olvasható az Újpest levelében, amelyet Retteghy Istvánnak, a fegyelmi bizottság elnökének címzett.

Mondhatnánk, az Újpest későn kapcsolt, hiszen az ominózus jelenetsorra három hete, a két csapat március 20-án lejátszott bajnoki mérkőzésén került sor.

Ugyanakkor a lila-fehérek lépésének nyilvánvalóan köze van ahhoz, hogy a Győri ETO FC eljárást kezdeményezett a két klub Ligakupa-meccsén szabálytalankodó Rajczi Péterrel szemben, akit emiatt április 13-ig eltiltotta az MLSZ fegyelmi bizottsága. A válogatott csatár így nem játszhat a hétvégén a REAC ellen.

Komlósit is eltiltják utólag? (MTI)

Komlósit is eltiltják utólag? (MTI)

„A határozat olyan lavinát indíthat el, amelynek következményeként nemcsak a pályán, hanem a fehér asztal mellett is eldőlhet a bajnokság végkimenetele” – írta Rajczi eltiltása után kiadott közleményében szerdán az Újpest FC.

Az Újpest FC jelenleg egy ponttal vezet a Debrecen előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik