Élet-Stílus

Owen visszatérhet a válogatottba

Frank Lampard amondó, még nem ért véget Michael Owen válogatottbeli karrierje, és szerinte a csatárt nem személyes okok miatt mellőzik.

A Chelsea középpályása szerint az aranylabdás csatár mellőzésében nem játszanak szerepet személyes ellentétek. Lampard ezt azért tartotta fontosnak leszögezni, mert egyes angol források azt állítják, Owen (Newcastle United) a Fabio Capellóval fennálló rossz viszonya miatt nem játszik mostanában a válogatottban, holott sérülések miatt csatárból nincsen túlkínálat jelenleg.

„A kapitány fizikai állapotot és a formát tartja mérvadónak. Ő tisztességes szakember, döntéseit nem szimpátia alapján hozza meg, inkább azt nézi, kivel, kikkel tud nyerni” – így Lampard, aki hiszi, hogy a címeres mezben 89 meccsen 40 gólig jutó Owen még segítségére lehet a válogatottnak. Csak nem most…

Anglia-Szlovákia 4-0 – barátságos meccs

„A rekordja pazar, de ő sokáig sérült volt, s Fabio szerint még nem áll készen a visszatérésre. Ő egyike az angol futball legjobb csatárainak, és biztos vagyok benne, ha a fizikai állapota is megfelelő lesz, s újra jól játszik, ismét helyet kap közöttünk.”

Shilton: beckham nem dönt rekordot

A 125 fellépéssel válogatottbeli csúcstartó Peter Shilton korábbi kapus nem hiszi, hogy a mezőnyjátékosok között első David Beckham (109) utoléri valaha… „Nem hinném, hogy David megdönti a rekordomat, de ha netán mégis, hát akkor majd gratulálok neki” – így az egykori kiváló hálóőr.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik