Élet-Stílus

Olasz és spanyol klubok vinnék Szalait

Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere szerint a fiatal futballista több komoly ajánlat közül is válogathat, így könnyen elképzelhető, hogy nyáron távozik a Real Madrid tartalékcsapatától. Igaz, a menedzser később cáfolt...

„Ádámért bejelentkezett a Deportivo La Coruna és még több spanyol klub is, Olaszországból a Palermo, valamint a Genoa és a Sampdoria is érdeklődik. Mindegyik komoly csapat, de egyelőre még várunk” – mondta Laczkó a Marca című spanyol napilapnak.

A 21 éves Szalai – aki február 11-én, az izraeli elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a magyar válogatottban – 2007-ben a VfB Stuttgarttól került a spanyol sztárcsapat tartalék együtteséhez, amelynek egyik legnagyobb erőssége.

Eddigi 46 fellépésén 21-szer volt eredményes, ebben a szezonban 15 gólt szerzett.

Laczkó Mihály ugyanakkor később cáfolta azokat a sajtóinformációkat, miszerint spanyol és olasz futballklubok hivatalosan bejelentkeztek volna védencéért.

„Ádámnak 2010-ig van szerződése a Real Madriddal, soha senkinek nem erősítettem meg az említett csapatok érdeklődését” – nyilatkozta az MTI-nek Laczkó Mihály.
A menedzser hozzátette, az ő munkája csak akkor kezdődik, amikor az adott klubok esetleg megegyeznek egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik