Élet-Stílus

Székesfehérváron a jégcsarnokról szavaznak

A székesfehérvári önkormányzat csütörtök délelőtt szavaz arról, hogy a keddről szerdára virradó éjjel elhunyt ifj. Ocskay Gáborról nevezzék el a helyi jégcsarnokot, a válogatott jégkorongozó második boncolása csütörtök délután lesz.

A 34 évesen eltávozott hokis klubja, az Alba Volán kezdeményezte az önkormányzatnál, hogy róla nevezzék el a Fehérvári Jégcsarnokot.

Ifj. Ocskay Gábor holttestét édesapja hozzájárulásával csütörtök délután egy törvényszéki orvosszakértő is felboncolja. Id. Ocskay Gábor – aki egyben a jégkorongcsapat ügyvezetője is – kiemelte, nem kívánják nyilvánosságra hozni a boncolás eredményét, arra maga sem kíváncsi. Mint fogalmazott: azért, mert már semmi sem hozza vissza fiát.

Id. Ocskay Gábor mindenkinek köszöni, hogy osztoztak a gyászban, külön azoknak az orvosoknak a munkáját, akik az utóbbi öt évben fiával törődtek, mert biztos benne, hogy minden tőlük telhetőt megtettek. A temetés a tervek szerint a jövő hét elején lesz Székesfehérváron a helyi önkormányzat által adományozott díszsírhelyen.

A kilencszeres bajnok, 187-szeres válogatott hokis keddről szerdára virradó éjjel, éjfél előtt néhány perccel hunyt el szívinfarktusban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik