Élet-Stílus

Gerrard: hűséges maradok

A Liverpool válogatott középpályása remekül érzi magát a csapatában, amely hosszú évek után ismét versenyben van a bajnoki címért. A BL-ben is menetelnek a vörösök, nem utolsósorban Steven Gerrardnak köszönhetően, aki jelezte, hogy az Anfielden fejezne be a karrierjét.

„A pályafutásom alatt még soha nem voltam ilyen boldog. A világ egyik topcsapatában futballozhatom világklasszis társakkal, megbízom az edzőnkben, és biztos vagyok abban, hogy idén szép sikereket érhetünk el” – nyilatkozta Steven Gerrard, majd hozzátette, hogy akár már most meghosszabbítaná a két év múlva lejáró szerződését.

A középpályás érthető, hogy jól érzi magát a Liverpoolban, hiszen hosszú idő után végre ismét azon a poszton játszhat, amelyik a leginkább fekszik neki, ráadásul nagyon megy neki az elmúlt hetekben. Az elmúlt hétvégén, az Aston Villának hármat rúgott, de a Manchester United és a Real Madrid legyőzésében is kulcsszerepe volt a 28 éves játékosnak.

A liverpooli közönségkedvenc (MTI/EPA)

A liverpooli közönségkedvenc (MTI/EPA)

„Egyre stabilabb a kapcsolatom a trénerrel. Korábban kicsit önző voltam, magamra koncentráltam a csapat helyett, amikor nem a kedvenc posztomon játszottam. Most viszont változott a helyzet. Torres mögött játszhatok, én vagyok a csapatkapitány, ráadásul sorozatban nyerjük a meccseinket” – így Gerrard, aki a spanyol Európa-bajnokkal jelenleg a kontinens legveszélyesebb támadó párosát alkotja.

„Sokszor panaszkodtam az elmúlt években, amiért esélyünk sem volt a bajnoki címre, de jelenleg egy olyan csapatban játszom, amely bárkit képes elverni” – nyilatkozta a középpályás.

Gerrard legközelebb az angol válogatottal lép pályára a szlovákok ellen. A bajnokságban április elején a MU-t meglepetésre elverő Fulhamhez látogatnak, a BL-ben pedig a Chelsea-vel találkoznak a negyeddöntőben.

A Pool legutóbbi három meccse

Liverpool-Aston Villa 5-0


Manchester United-Liverpool 1-4


Liverpool-Real Madrid 4-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik