Élet-Stílus

Gera ollózása, Gerrard mesterhármasa – hétvégi gólösszefoglaló

A Manchester United ellen talált be félfordulatból Gera Zoltán, Ibrahimovic ezúttal nem erőből, hanem ésszel lőtt varázslatos gólt, Gerrard mesterhármast szerzett, a Barcelona pedig hatig meg sem állt. Nézze meg a hétvége legszebb góljait!

A Manchester United a múlt héten a Liverpooltól kapott ki 4-1-re, szombaton pedig az ősszel lefocizott Fulham tréfálta meg a BL-címvédőt. A londoniak második gólját a csereként érkezett Gera Zoltán szerezte.

A MU legnagyobb bajnoki riválisa, a Liverpool a mesterhármasig jutó Steven Gerrard vezérletével oktatta az Aston Villát.

Fülöp Márton a Sunderland kapujában kifogta Robinho tizenegyesét, de végül győzött a Manchester City egy Micah Richards fejessel.

Olaszországban az Inter hozta a bajnoki formáját, és a duplázó svéd zseni, Zlatan Ibrahimovic vezérletével legyőzte a sereghajtó Regginát. Az első milánói gólnál érdemes kétszer is megnézni Sztankovics passzát, de Ibracadabra emelése sem gyenge.

A Juventus a forduló rangadóján meglepően simán verte az AS Romát.

A Barcelona továbbra is megállíthatatlannak tűnik a spanyol bajnokságban. A katalán listavezető ezúttal a Malagát kalapálta el.

A Real Madrid tartja a lépést az éllovassal. Az egyre jobb formába lendülő Huntelaar kétszer is beköszönt az Almeria ellen, a legszebb találat azonban nem ő, hanem a brazil Marcelo lőtte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik