Élet-Stílus

Gerrard: félnek tőlünk Európa nagycsapatai

A Liverpool csapatkapitánya szerint mindenki őket szeretné elkerülni a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Steven Gerrard a Villarealnak vagy a Portónak örülne a legjobban, de kijelentette, hogy senkitől sem kell félniük.

Pénteken délben Nyonban sorsolják a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításait. Steven Gerrard szerint a Real Madrid felett aratott fölényes győzelmüket követően, mindenki őket akarja elkerülni az első számú kupasorozatban. „Senkitől sem félünk, bárki lesz az ellenfelünk, a továbbjutás a célunk” – mondta a vörösök csapatkapitánya.

Az előző körben a Liverpool meggyőző játékkal, 5-0-s összesítéssel verte ki a spanyol bajnokot, főleg az Anfield Roadon elért 4-0-ra kapták fel a fejüket Európa-szerte.

Liverpool-Real Madrid BL-nyolcaddöntő, visszavágó:


Néhány nappal később a szerződését újabb négy évvel meghosszabbító Rafael Benítez csapata a BL-címvédő Manchester United otthonában aratott 4-1-es győzelmet.

Manchester United-Liverpool, bajnoki meccs:


„A többi csapatnak van inkább félnivalója az elmúlt hetek eredményeit látva. Mi nem aggódunk, ha győzni szeretnénk az idei kiírásban, akkor úgyis mindenkit meg kell vernünk” – nyilatkozta az angol válogatott középpályás a Setanta Sports News-nak.

A kupaspecialistának kikiáltott angol együttes ellen valóban nem mehet senki sem biztosra, már csak azért sem, mert a csapat két kulcsembere, Gerrard és az Európa-bajnok Fernando Torres kirobbanó formában futballozik az elmúlt hetekben, és túlzás nélkül állítható, hogy jelenleg Európa legveszélyesebb párját alkotják.

„Ha választanom kellene, akkor legszívesebben a Villareallal vagy a Portóval játszanék. Ugyanakkor a nyolc között már nincsenek könnyű ellenfelek, nem véletlenül jutottak el idáig ezek a csapatok” – mondta Gerrard.

Holnap nem sokkal dél után kiderül, hogy a vörösök kikkel néznek szembe a negyeddöntőben. Az odavágókat április 7-én és 8-án, a visszavágókat pedig 14-én és 15-én rendezik.



A nyolc még érdekelt csapat:

Arsenal (angol)
Bayern München (német)
Barcelona (spanyol)
Chelsea (angol)
Liverpool (angol)
Manchester United (angol)
Porto (portugál)
Villareal (spanyol)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik