Élet-Stílus

Tartanak a spanyolok a Veszprémtől

Nincs könnyű helyzetben az MKB-Veszprém férficsapata, amely a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a címvédő Ciudad Real ellen léphet pályára. A spanyolok sem örülnek a magyar együttesnek, az edzőjük szerint szenvedni fognak a Veszprém ellen.

„Nagyon nehéz párharc lesz, nem mondhatok erről mást. Egy olyan csapat, amely Montpellier-ben, illetve Leónban is nyerni tudott, az nagyon erős védelemmel rendelkezhet, és igen jól fel van készítve” – nyilatkozta a Marcának Talant Dujsebajev, a Ciudad Real vezetőedzője.

A szakember elmondta, vágyai között a német Rhein-Neckar Löwen szerepelt, ehelyett egykori mestere, Mocsai Lajos ellen kell harcba vezetni tanítványait.

Szeptemberben, a Bajnokok Trófeája kupán a spanyolok nyertek (MTI)

Szeptemberben, a Bajnokok Trófeája kupán a spanyolok nyertek (MTI)

„Perics rendkívüli kapus, bizonyítja ezt évek óta. A védelmet magas, erős emberek alkotják, nehéz lesz átlőni a kétméteres embereket” – tette hozzá a kétszeres BL-győztes edző, egykori világklasszis játékos.

Dujsebajev külön kiemelte, micsoda fantasztikus teljesítmény, hogy Marian Cozma meggyilkolása ellenére menetel a Veszprém: „Újfent bebizonyították, milyen nagyszerű profik, és miért alkotnak nagy csapatot.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik