Élet-Stílus

Hullámvölgyben a Barcelona – videó

Xavi elismerte, hogy hullámvölgyben van a Barcelona, ám szerinte nem kell kongatni a vészharangot, és reméli, hogy az Atlético a Real Madridot is legyőzi.

A szezonban eddig brillírozó Barcelonával most lefelé száguld a hullámvasút: a Real Betis elleni idegenbeli döntetlent (2-2) a bennmaradásért küzdő Espanyol elleni hazai vereség követte (1-2), míg a hétvégén az Atlético Madrid páholta el (3-4) – jóllehet, a vendég Barca 2-0-ra és 3-2-re is vezetett. A BL-ben is elmaradt a győzelem: a katalán csapat a nyolcaddöntő első meccsén, múlt kedden 1-1-re végzett a Lyon otthonában.

A mélyrepülés következményeként a Barcelona előnye négy pontra zsugorodott a Real Madriddal szemben. Ezek után nem meglepőek Xavi szavai: „Hullámvölgyben vagyunk. Sok pontot veszíttetünk el az utolsó három bajnoki mérkőzésünkön, ráadásul a zsinórban kétszer kikaptunk, de továbbra is jó a hangulat az öltözőben, nem kongatjuk a vészharangot.”


Mostanában elmaradnak a sikerélmények (MTI/EPA)

Mostanában elmaradnak a sikerélmények (MTI/EPA)

A Barcelona Európa-bajnok középpályása, akit tavalyi kontinenstorna legjobbjának is megválasztottak, a vasárnapi „zakó” kapcsán elmondta: izgalmas, közönségszórakoztató meccset játszottak, s ezért mind a két csapatot dicséret illeti.

„Az Atlético Madridnak a hajrában sikerült kicsikarni a győzelmet, ugyanakkor nem csüggedünk emiatt, keményen dolgozunk tovább, és közben nagyon reméljük, hogy Atlético a jövő héten a Real Madridot is legyőzi…” – tette hozzá Xavi.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik