Élet-Stílus

Crespo és Robinho nyáron klubot vált

Angol lapértesülés szerint nem lenne meglepő, ha Robinho távozna a Manchester Citytől, Hernan Crespo pedig már be is jelentette, hogy búcsút int az Internek.

A Daily Mail című brit lap értesülései szerint Robinho a szezon végén távozhat a Manchester Citytől. A nyári átigazolási időszak utolsó napján rekordösszegért, 32,5 millió fontért igazolt brazil támadó ugyan a harmadik helyen áll a Premier League góllövőlistáján, mégis elégedetlenek vele a klub tulajdonosai.
Azt vetik a szemére, hogy nem egyenletes a teljesítménye,
elsősorban az idegenbeli mérkőzésen „észrevehetetlen”.

A lap úgy tudja, Mark Hughes menedzsernek is akadnak problémái Robinhóval. Az edző attól tart, hogy a brazil – honfitársával, Elanóval egyetemben – nincs jó hatással a csapattársaira. Januárban például engedély nélkül elhagyta a gárda tenerifei edzőtáborát, amiért utóbb meg is büntették.

A Daily Mail szerint a City ugyan nem akar feltétlenül megválni Robinhótól, ám ha valamelyik klub bejelentkezik érte, akkor kész tárgyalni az eladásáról.

Hernan Crespo már döntött (MTI/EPA)

Hernan Crespo már döntött (MTI/EPA)

Hernan Crespo vasárnap este – miután pontot érő gólt szerzett az AS Roma elleni bajnokin – bejelentette, hogy a nyáron búcsút int az Internek. Az argentin csatárnak elege lett abból, hogy csak kiegészítőember José Mourinho edzőnél: a bajnokságban csak egyszer volt kezdő, de csereként is mindössze kilencszer játszott, ráadásul Bajnokok Ligájában sem csoportkörre, sem pedig a kieséses szakaszra nem nevezte őt a milánói klub.

Toldo hosszabbított

Két évvel, 2011-ig meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Francesco Toldo, az Inter veterán kapusa.
„Büszke vagyok rá, hogy 37 évesen én lehetek a klub történetének legidősebb kapusa” – mondta az Inter hivatalos honlapjának Toldo, aki 2001-ben a Fiorentinától igazolt a milánói kék-feketékhez, de az utóbbi időben többnyire már csak a hazai kupában kap helyet a kezdőcsapatban. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik