Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: bálnajacht luxuskivitelben

admin
admin

2009. 02. 25. 06:30

Ha már az ember tengerre száll, adja meg a módját. Így modern kori Jónásként egy gyönyörű cethajóban szelhetjük a habokat, ha megépítik.

Korábban a Csúcsfogyasztóban:
Kipárnázott könyvespolc
1 millió euró az ujjak között
Buborékszék

Az Oculus ugyanis egyelőre csak a tervekben létezik. Mindenesetre már könnyedén el tudnánk képzelni a következő James Bond-filmben, amint a 007-es ügynök az egyik pillanatban a vodka-martinijét szürcsölgetné éppen az aktuális Bond-lányt fűzögetve, hogy aztán az este beállta után innen induljon búváröltözetben megkeresni a titkos tengeralatti bázist.

KÉPGALÉRIA

KÉPGALÉRIA

E. Kevin Schöpfer designer koncepcióhajója a tervek szerint 12 személy számára szolgálna stílusos kényelmet. Ráadásul sebességben sem lenne az utolsó a maga 25 csomójával. Az egyik oldalról halra, a másikról pedig tengeri emlősre emlékeztető hajót úgy tervezték meg, hogy a tulajdonos az alacsonyabb részeken kiélvezhesse a tenger közelségét, de a felhúzható oldalpanelek megvédjék az erős hullámzáskor.

A csaknem 4 méter magas szalon biztosan nem okoz olyan bezártságérzetet, mint egyes dunai motorosokban. A kérdés már csak az, hogy a világgazdasági recesszió közepette várható-e, hogy megrendelőre akadjon a projekt.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.