Élet-Stílus

Arab kézbe kerülhet a Milan

Az olasz lapértesülések szerint a Manchester City tulajdonosa, Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk ismét az AC Milan ajtaján kopogtat, de ezúttal a klub érdekli.

A Manchester Cityt tulajdonló Abu Dzabi United Group, illetve vezetője, Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk szemet vetett az AC Milanra, legalábbis ezt állítja az egyik olasz napilap.

Az amúgy megbízható forrásnak ismert Corriere della Sera arról számolt be, hogy a sejk már megkezdte a tárgyalásokat, és 40 százalékos részesedést kíván venni az olasz csapatban.

Állítólag erre 500 millió eurót áldozna, a hírek szerint a klubot irányító Fininvest – a vezetője Silvio Berlusconi lánya, Marina – hajlandó is „áruba bocsátani” a Milant (illetve egy részét), amely körülbelül negyvenmillió eurós adósságot görget maga előtt.

Arab kézbe kerülhet a Milan 1

Ha Kaká nem lehetett Manszur bin Zajed an-Nahjané, illetve a kedves játékszerének tekinthető Manchester Cityé, akkor most a klubjával együtt szerzi meg a brazilt – gondolhatnánk, csakhogy milánói részről azonnal cáfolták az újság hírét.

Manszur egyébként korábban már üzletelt a Berlusconi családdal: vállalata ötszázalékos érdekeltséget szerzett a médiában utazó, Berlusconi nevével fémjelzett Mediasetben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik