Élet-Stílus

A Kill Bill sztárjával forgat Koltai Róbert

Michael Madsen is szerepel Adrien Paul, Szabó Győző és Pindroch Csaba mellett Koltai Róbert új filmjében. A nyárra tervezett forgatás részben Magyarországon - elsősorban Budapesten - részben Londonban lesz.

A Kill Bill és a Kutyaszorítóban című filmek sztárja elmondta, hogy izgatottan várja a közös munkát, elsősorban azért, mert ritkán kap vígjátékokba “meghívást”. “Nemigen szerepeltem eddig komédiákban, pedig szeretem a humort; rám valahogy mindig a keményfiú szerepét osztják” – nyilatkozta Michael Madsen.

Vetkőző vidéki munkások

A Magic Boys munkacímű film két vidéki gyári munkásról szól, akik véletlenül tudomást szereznek egy több millió dolláros csalásról. Chippendale fiúknak álcázzák magukat és Londonba menekülnek, ahol szerencsétlenségükre a Michael Madsen alakította maffiózóba botlanak.

(fotó: MTI)

Pindroch Csaba, Adrian Paul, Koltai Róbert, Michael Madsen és Szabó Győző (balról jobbra) (fotó: MTI)

Quentin Tarantino egyik kedvenc színésze felidézte, hogy már több külföldi produkcióban is szerepelt, dolgozott Csehországban és Kínában is. A magyar-angol-kanadai koprodukcióban készülő Koltai-film kapcsán úgy vélekedett, hogy az nemcsak a térségben, hanem a tengerentúlon is sikert arathat.

Londonban is forgatnak

A Magic Boys egyelőre az előkészítés fázisában van. A forgatókönyvet a rendező, Orosz Dénes és Ivo Marloh közösen írták, most még “csiszolgatják” a könyvet, alakítgatják a karaktereket.

A nyárra tervezett forgatás részben Magyarországon – elsősorban Budapesten – részben Londonban lesz. A félig angolul, félig magyarul beszélő vígjátékban Pindroch Csaba és Szabó Győző összeszokott párosa alakítja az álvetkőzőfiúkat, a Hegylakó című sorozatból ismert Adrien Paul pedig egy Londonban élő magyart kelt életre. Az alkotók úgy tervezik, hogy a komédiát 2010 elején mutatják majd be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik