Élet-Stílus

Góllal tért vissza Trezeguet – videó

A három olasz Bajnokok Ligája résztvevő együttes egyaránt győzelemmel hangolt a hétközi kupameccsekre. Az AS Roma hazai pályán, a Juventus és az Internazionale pedig idegenben gyűjtötte be a három pontot. Az AC Milan vasárnap a Cagliari ellen lép pályára.

Egy hete az Internazionale szurkolói már a bajnokság megnyerését ünnepelték, miután 2-1-re győztek a kedvenceik a Milan ellen. A városi rivális hátránya 11 pont a tabellán, a második helyen álló Juventus pedig kilenc ponttal követi Jose Mourinho csapatát. Nem csoda, hogy a portugál is magabiztosan nyilatkozott a szombati meccs előtt: „Még nem nyertük meg a bajnokságot, de mostantól csak magunkat verhetjük meg.”

A 25. fordulóban a címvédő – a BL-meccsek miatt korai kezdéssel – a meglepetésre készülő Bolognához látogatott. A kiesőzóna közelében tanyázó együttes védői levették a pályáról Adrianót és Ibrahimovic-ot, de Cambiassóból nem készültek. Az argentin középpályás egy óra elteltével megszerezte a vezetést, amit nem sokkal később Britos kiegyenlített. A hajrában a csereként érkező Balotelli szabadrúgásból állította be a végeredményt.

Az Internek a szombatinál sokkal jobb teljesítményt kell nyújtania a BL-ben Manchester United ellen. Ugyanez elmondható az AS Romáról is, amely egy árva gólocskával győzte le hazai pályán a Sienát. A fővárosiak jövő héten az Arsenallal meccselnek a nemzetközi kupában.

A Juventusra is egy angol csapat, a Chelsea vár a 16 között. A zebrák győzelemmel hangoltak annak a Palermónak az otthonában, amely a legutóbbi három meccséből kettőt megnyert a Juve ellen. Sissoko, majd a sérüléséből visszatérő, és 90 percet először végigjátszó Trezeguet biztosította be a három pontot.

Serie A, 25. forduló:


Palermo-Juventus 0-2 (0-1)


Gól: Sissoko (26.), Trezeguet (83.)

AS Roma-Siena 1-0 (0-0)


Gól: Taddei (63.)

Bologna-Internazionale 1-2 (0-0)


Gól: Britos (79.), illetve Cambiasso (57.), Balotelli (82.)

Vasárnapi meccsek:

AC Milan-Cagliari 15 ó
Catania-Reggina 15
Fiorentina-Chievo 15
Lecce-SS Lazio 15
Napoli-Genoa 15
Sampdoria-Atalanta 15
Torino-Udinese 15

Ajánlott videó

Olvasói sztorik