Élet-Stílus

Megindult a roham a Madonna koncertjegyekért

Pénteken kezdték árusítani Madonna augusztus 22-i budapesti koncertjére a jegyeket az irodákban és az interneten. A számítógépes hálózat a hatalmas érdeklődés miatt összeomlott, az egyik fővárosi iroda előtt pedig több órás sorban állás fogadta a vásárlókat.

A szervező Live Nation arról adott tájékoztatást, hogy Madonna koncertje megdöntötte az első órában eladott jegyekkel kapcsolatos eddigi hazai rekordot. A limitált mennyiségű, színpad közeli álló, valamint az ülő és a VIP jegyek iránt volt a legnagyobb a kereslet.

Madonna első magyarországi, Kincsem Parkban tartandó koncertjére a normál ülőhely 35 ezer, a színpadtól való távolságtól függően a legdrágább állóhely 30, a legolcsóbb 15 ezer forintba kerül. A parkolóhelyet és állófogadást is magában foglaló VIP-jegyhez 110 ezer forintért lehet hozzájutni.

Neki már jutott (fotó: MTI)

Neki már jutott (fotó: MTI)

Pénteken a déli órákban a budapesti Károly körúti jegyiroda előtt kígyózó sorban mintegy kétszázan várakoztak, és a szám fokozatosan nőtt. A sor elején állók – elmondásuk szerint – 2,5-3 órája fagyoskodtak a hidegben az utcán. Egy fiatal fiú két állóhelyre szóló jegyért állt be a sor végére és arra tippelt, hogy közel 2 órát fog a várakozással eltölteni. Az irodába egyenként engedték be a vásárlókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik