Élet-Stílus

Arsenal: Eduardo ismét megsérült

A lábszár- és nyílt bokatörés miatt 51 hetet kihagyott Edurado ismét kidőlt, miután térdszalag-sérülést szenvedett az Arsenal hétfői FA-kupa-találkozóján.

Eduardo csaknem egyéves kihagyás után hétfő este, a
Cardiff City ellen 4-0-ra megnyert FA-kupa-találkozón játszott először az Arsenal felnőtt csapatában azóta, hogy rendkívül súlyos sérülést, lábszár- és nyílt bokatörést szenvedett.

A horvát csatár két góllal tette emlékezetessé a visszatérését, ugyanakkor ismét megsérült, a térdszalagjaival akadnak gondok, így várhatóan két hétig nem állhat Arsene Wenger menedzser rendelkezésére. „Két perccel azelőtt sérült meg, hogy lehívtam volna a pályáról. Micsoda rémálom!” – fakadt ki a francia edző.

Két gólt szerzett a Cardiff City ellen (MTI/EPA)

Két gólt szerzett a Cardiff City ellen (MTI/EPA)

„Két hétig nem futballozhat, és bár ez semmi ahhoz képest, amennyit kihagyott, kiesése mégis csapás a számunkra, hiszen hétfőn is bizonyította, nagyon gólerős” – tette hozzá Wenger, aki a szombati, Sunderland elleni Premier League-mérkőzésen a szintén a térdét fájlaló Emmanuel Adebayorral sem számolhat.

Viszont jó hír lehet az Arsenal szurkolóinak, hogy az orosz Zenittől igazolt Andrej Arsevin készen áll a bemutatkozásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik