Élet-Stílus

Brigitte Bardot-hoz került Viktória

A kutyust tavaly decemberben két autó is elütötte, és egyik lábát amputálni kellett. Az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány minden követ megmozgatott, hogy szerető gazdihoz kerüljön. Az FN Tudósító (Karpiadni) beszámolója.

A kutyus megtalálói folyamatosan keresték számára a megfelelő gazdát, és végül Brigitte Bardot-nál talál végleges otthonra. Viktóriát kedden már el is vitték Németországba, ahonnan majd Párizsba utazik tovább, ahol új gazdája, az elkötelezett állatvédő, Brigitte Bardot várja – értesült lapunk az FN Tudósító, Karpianditól.

Brigit Bardot-hoz viszik Viktóriát (fotó: Karpiandi/FN Tudósító)

Brigitte Bardot-hoz viszik Viktóriát – KÉPGALÉRIA!

(fotó: Karpiandi/FN Tudósító)

Az FN TudósítóKarpiandi tudósításai révén – folyamatosan nyomon követte Viktória gyógyulását.

A szilánkosra tört lábú Viktória 2008. december 23-án éjjel egy átfogó diplomáciai hadművelet keretében került az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítványhoz. A Makónál elütött, és súlyosan sérült kutyust ugyanis Roger Lapis, Románia franciaországi nagykövete és felesége Cristina Lapis – akik éppen átutazóban voltak Magyarországon – találta meg. Viktóriát a székesfehérvári Alpha-Vet állatkórházban gondozták, ahol megkapta a szükséges kezeléseket. Az egyik lábát megműtötték, ez helyre fog jönni, a másik, súlyosan roncsolódott lábát viszont amputálni kellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik