Élet-Stílus

Geráék főnöke nem megrontó

A szexuális zaklatással gyanúsított Fulham-tulajdonos Mohamed Al-Fayed elleni eljárást bizonyítékok híján megszüntették - tudatta a brit ügyészség.

A Gera Zoltánt is soraiban tudó, a Premier League-ben szereplő Fulham, valamint a Harrod’s-áruházlác tulajdonosával szemben azért indult eljárás, mert állítólag a Harrod’s knightsbridge-i üzletében tavaly májusban megcsókolt egy 15 éves lányt.

A brit ügyészség kedden azt közölte, a rendőrség alaposan kivizsgálta az ügyet, kihallgatta Al-Fayedet (aki tagadott), több tanút is kikérdezett, és nem bizonyítható, hogy történt szexuális zaklatás, ezért az ügyészség nem emel vádat.

A dúsgazdag egyiptomi üzletember elmarasztalja a brit sajtót, szerinte nem helyes, hogy ez eljárás lefolytatása előtt nyilvánosságra hozták az ügyet, s közölték a nevét.

„Küzdeni fogok azért, hogy ha velem már megesett, másokat ne vádolhassanak meg alaptalanul” – mondta az üzletember.

Mohamed Al-Fayed elsősorban azzal az elmélettel várt hírhedté, hogy fia, Dodi Al-Fayed és Diana hercegnő 1997-ben, Párizsban történt halálos autóbalesete a királyi család és a brit titkosszolgálat közösen kitervelt merénylete volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik