Élet-Stílus

Hét Milan-szurkoló került rendőrkézre

Három nappal az Inter 2-1-es győzelmével zárult milánói csúcsrangadó után a rendőrség testi sértés gyanújával hét AC Milan-szurkolót vett őrizetbe.

A felvételek kielemzése és az azonosítás után a Milan-drukkereket a lakásaikról kísértek be az őrszobára, és testi sértés gyanújával eljárást indítottak velük szemben.

Egyes források szerint a milánói piros-feketék hívei leejtettek egy transzparenst az alattuk helyet foglaló interesek közé, és akkor tört ki a balhé, amikor megpróbálták visszaszerezni.

Az Ansa hírügynökség viszont úgy tudja, hogy az Intert szidalmazó drapériát a kék-feketéknek szurkolók megpróbálták „megsemmisíteni”, s erre rúgások és ütészápor volt a felelet. A jelentések szerint a csetepatéban több Inter-drukker megsérült.

Transzparens miatt tört ki a balhé (goal.com)

Transzparens miatt tört ki a balhé (goal.com)

A szerdán őrizetbe vett Milan-híveket, ha bebizonyosodik a bűnösségük, kitilthatják az itáliai futballstadionokból, vagy akár börtönbüntetést is kaphatnak.

A vasárnapi rangadón az Inter 2-1-re győzte le az AC Milant, így kilencpontosra növelte az előnyét a második Juventusszal szemben, míg a Milan 11 pontos hátránnyal jelenleg harmadik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik