Élet-Stílus

Sesumot hétfőn hazaengedik

Távozik a veszprémi megyei kórházból Zarko Sesum, az MKB Veszprém kézilabdázója, a szerb válogatott tagja hétfőn - tájékoztatta Rácz Jenő, az egészségügyi intézmény főigazgatója az MTI-t. Pesic további kezelésre szorul.

A sportoló további kórházi kezelésre már nem szorul, állapota járó betegként kontrollálható – mondta a főigazgató. Zarko Sesum súlyos arc- és szemsérülésekkel került egy hete kórházba.

Rácz Jenő közölte: Ivan Pesic, a veszprémi csapat kapusa, horvát válogatott még kórházi kezelésre szorul. Neki az egyik veséjét kellett kivenni, ám olyan jó állapotban van, hogy már arról is ő dönthet, hogy hol veszi igénybe a továbbiakban a kórházi ellátást. Szállítható, s ha a hazájában, egy zágrábi kórházban kívánja a továbbiakban gyógykezeltetni magát (amint arra tett utalást), akkor ennek nincs akadálya – mondta a veszprémi kórház vezetője.

A veszprémi Patrióta bárban február 8-án, vasárnap hajnalban egy nagyobb társaság szóváltásba keveredett az MKB Veszprém ott szórakozó kézilabdázóival, majd a kirobbant veszekedés során meggyilkolták Marian Cozmát, a sportklub és a román válogatott tagját. A segítségére siető két csapattársa pedig – Ivan Pesic és Zarko Sesum – életveszélyes, illetve súlyos sérüléseket szenvedett. A bűntett három gyanúsítottja már napok óta előzetes letartóztatásban van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik