Élet-Stílus

Beckham marad a Galaxynél

Nem tudott megállapodni a megadott határidőig az AC Milan a kaliforniai klubbal, így David Beckham március elején visszatér az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyhez.

Az angol játékos jelenleg kölcsönben van a milánói alakulatnál, azonban a felek nem voltak képesek megegyezni a folytatásról. Az MLS vezetője, Don Garber péntekig adott határidőt az ügy rendezésére.

“A végeredmény az, hogy David La Galaxy játékos marad, és várjuk vissza a március 9-i klubrajtja” – hangsúlyozta Bruce Arena, a Los Angeles-i klub főigazgatója.

Nincs kedve visszamenni (MTI/EPA)

Nincs kedve visszamenni (MTI/EPA)

Az MLS kirakatjátékosa nemrégiben kijelentette: szívesen maradna az AC Milanban, ha a két csapat meg tud egyezni. Az olaszok azért is marasztalták a válogatott futballistát, mert egyre jobb formában játszott.

Az első olasz ajánlatot – ami a hírek szerint 5 millió euróról szólt – azonban az amerikai klubot tulajdonló AEG ügyvezetője, Tim Leiweke túl alacsonynak találta, és 20 millió dollárban határozta meg a “tárgyalási minimumot” a Milan számára.

“Ez csak taktika, egy hónap alatt még bármi megtörténhet” – nyilatkozta szombaton Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke.
A játékos szóvivője, Simon Oliveira egyelőre csak annyit mondott, hogy Beckham jelenleg csakis a vasárnapi, milánói derbivel foglalkozik, s majd csak az után reagál a fejleményekre.

A 33 esztendős Beckham 2007 nyarán csatlakozott a Galaxyhoz, s öt évre szóló szerződést írt alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik