Élet-Stílus

Hóátfúvások Hajdú-Biharban

Hóátfúvások nehezítik a közlekedést Hajdú-Bihar egyes térségeiben. A megyében minden út járható, de a pénteki havazás miatt a Hajdú Volán autóbuszjáratai kisebb késésekkel közlekednek.

Folyamatos a havazás a megyében, ahol eddig átlagosan 10-12 centiméter hó hullott, de minden út járható. Hajdú-Biharban nincs megközelíthetetlen település, minden út járható: a főutak hókásásak, sónedvesek, a mellékutakat letaposott hó fedi.

Debrecenben és környékén 10, Hajdúszoboszló térségében 6, Polgárnál 5, Berettyóújfaluban pedig 9 munkagéppel tisztítják folyamatosan az utakat. A debreceni önkormányzati utak járhatóságáért felelő Á.K.S.D. Kft. folyamatosan 8-9 munkagéppel dolgozik a városban.
KÉPGALÉRIA! - (fotó: MTI)

KÉPGALÉRIA! (fotó: MTI)

A Hajdú Volán autóbuszjáratai kisebb késésekkel közlekednek Hajdú-Biharban. Hóátfúvások főként Püspökladány, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Nagyhegyes térségében nehezítik a közlekedést.

Hajdúszoboszlónál a 4-es úton baleset történt, Hajdúhadház térségében pedig árokba csúszott egy kamion, ezért félórás késés is előfordult, de járatkimaradás sehol nem volt Hajdú-Biharban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik