Élet-Stílus

Beckham-ügy: az AC Milan megduplázta ajánlatát

Az AC Milan megduplázta a David Beckham megvásárlására tett ajánlatát, most 11,5 millió eurót adna a 33 éves angol labdarúgóért a Los Angeles Galaxynak.

Az amerikai klub gondolkodás nélkül visszautasította az olaszok első, ötmillió eurós ajánlatát, s a tengerentúlról származó hírek szerint 20 millió dollárban állapította meg a kivásárlási árat.

Az AC Milan most újabb ajánlatot tesz az angol labdarúgó megszerzésért; olaszországi lapértesülések szerint 11,6 millió eurót (3,435 milliárd forint) azaz első tételnek több mint a dupláját kínálja.

Beckham a válogatott miatt is Milánóban maradna (MTI/EPA)

Beckham a válogatott miatt is Milánóban maradna (MTI/EPA)

Galaxy reakciójáról egyelőre nem érkezett hír, ugyanakkor sok idő nincsen az alkudozásra, miután az amerikai profiliga (MLS), pontosabban annak vezetője, Don Garber péntekig adott határidőt a két klub megegyezésére. „Tizenharmadikáig tudni akarjuk, David Beckhamet eladják vagy sem” – mondta.

A korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban is megfordult Spiceboy március 8-ig kölcsönben futballozik Milánóban – bár ő maradna és a klub is marasztalja -, s a sorsa attól függ, hogy a Milan villámgyorsan meg tud-e egyezni a a Galaxyval, mellyel Beckham 2007-ben ötéves szerződést írt alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik