Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: luxusajándékok Valentin-napra

Korábban a Csúcsfogyasztóban:
Tőrsarkú cipő
Harapjon bele a tevetejcsokiba!
Víztakarékos duplavécé szerelmeseknek

“Diamonds are a girl’s best friend” (“A gyémánt a nő legjobb barátja”) – énekelte egykor Marilyn Monroe. Ha még további funkciókat is rejt magában, akkor csak hab a tortán. Gyémántokkal ékesített high-tech kütyü (pendrive, laptop, mobil, stb.) pedig különösen elegáns ajándék egy igazán trendi nőnek.

—-Pendrive-ot rejt a szivecske—-

Az Active Crystals kollekció darabjaiban – mint például a szív alakú pendrive-ban, vagy a csillogó fülhallgatóban – a Philips szakértelme és a Swarovski hagyománya ötvöződik. A Swarovski gyémántokkal díszített, 1 GB memóriájú (amelyre 1000 fotó és 250 zeneszám tölthető), szív alakú pendrive-ot körülbelül 40 ezer forintért vásárolhatjuk meg.

Csúcsfogyasztó: luxusajándékok Valentin-napra 1

—-Dupla szíves notebook—-

Momoka Eri (Momoeri) – aki egy topmodellből üzletasszonnyá vált japán hölgy, és elektronikai eszközök (mobilok, Sony PSP, Nintendo, stb.) stílusfelfrissítéséről vált ismertté – legújabb modellje is kitűnő ajándékötletnek bizonyulhat a jeles napra. A japán “művész” legutóbb egy Acer Aspire One notebook külsejét “dobta fel”. A műalkotását – a hölgyek legnagyobb örömére – szív alakban elrendezett Swarovski kristályok és gyöngyök díszítik. Az 1 GB-os memóriájú high-tech kreáció Momoka Eri Edition of Aspire One notebookmodell néven került a forgalomba.

Csúcsfogyasztó: luxusajándékok Valentin-napra 1

—-Egyedi lábbeli —-

Különleges sportcipőt dobott piacra az Adidas a 60. születésnapja alkalmából. A klasszikus Superstar cipőmodell külső oldalát hat darab 0,2 karátos gyémánttal díszítették. Ahogy a csíkok között, úgy a cipő nyelvére és fűzőire is Swarovski kristályok kerülnek, amelyeket akár nyakláncként is lehet viselni. A sportos lábbeli mellett a jeles eseményre kiadott, 800 dollárba (mintegy 180 ezer forintba) kerülő “Diamond Pack” csomag egy Adidas pólót is tartalmaz, amelyen a klasszikus logót összesen 409 darab Swarovski kristály formázza meg. Sportmániás férfiak minden bizonnyal díjazzák ezt a limitált példányszámban forgalomba került lábbelit.

Csúcsfogyasztó: luxusajándékok Valentin-napra 1

—-High-tech szerelmi fészek—-

A Valentin-nap nem múlhat el pezsgős összebújás nélkül, és ehhez az egyik legtökéletesebb helyszínt a Sphera Bed nyújtja. Az egyiptomi születésű, ma New Yorkban élő világhírű dizájner, Karim Rashid – a Clicquot Loveseat elnevezésű fotelje és a Globalight nevű világító pezsgőhűtője után – ezúttal egy elsőrendű ágyat alkotott, amelyben ismét megmutatkozik a rózsaszín bútorok iránti vonzódása. A Sphera Bed elnevezésű kreációjában – amely sokkal inkább egy elzárt, intim szférának illik be, mint egy egyszerű bútordarabnak – az alvási rendszert és a high-tech elemeket egyesítette magában. Így az ágyba beépített pezsgőtartón és tükrön kívül iPod-állomás, 32” színes tévéképernyő, dolby surround system, LED-fényforrások is helyet kaptak. A nyugodt alvásról pedig egy exkluzív, kényelmes, masszázsrendszerrel is felszerelt, holland gyártmányú matrac gondoskodik.

Csúcsfogyasztó: luxusajándékok Valentin-napra 1

—-Csokoládé aranyáron—-

Ha viszont a high-tech újdonságok mellett mégis a “hagyományosabb” (csoki-virág) ajándék mellett maradnánk, úgy érdemes a világ legkülönlegesebb desszertjei közül válogatni a szerelmesek napjára. Minőségi hozzávalók, tiszta kakaó, egyedi dizájn és csomagolás – a világ legdrágább csokijaival (Chocopologie, The Noka Vintage Collection, Delafee praliné, Richart, Godiva “G” Collection) minden bizonnyal elkápráztatjuk párunkat.

Csúcsfogyasztó: luxusajándékok Valentin-napra 1

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik