Élet-Stílus

Puticsot hazaengedte a Barcelona

Putics Barna vasárnap pályára léphet az Ademar León elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, miután kedden elhárultak az akadályok a kölcsönben Barcelonában játszó kézilabdázó veszprémi szereplése elől.

A magyar szövetség (MKSZ) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a spanyol és az európai szövetség is megküldte a hivatalos játékengedélyt az MKSZ-be.

Puticsot azért kényszerült visszakérni az MKB Veszprém, mert három játékosát is elveszítette. Vasárnap hajnalban a román Marian Cozma gyilkosság áldozata lett, míg Ivan Pesic és Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett.

Kedden elbúcsúztatták Veszprémben Cozmát (Galéria)

Kedden elbúcsúztatták Veszprémben Cozmát (Galéria)

Putics mellett a Tatabányán kölcsönben szereplő kapust, Liszkai Szilvesztert, valamint a klubnál szereplő, ám az idei sorozatban még nem játszott szerb Uros Vilovszkit is benevezi a Veszprém a Bajnokok Ligája középdöntőibe. A legrangosabb európai kupasorozat küzdelmeibe keddig lehet új játékosokat nevezni.

A szakvezetők megpróbálták megszerezni a nyártól biztosan Veszprémben játszó Fazekas Nándort is a Gummersbachtól, ám a német klub nem tudja elengedni őt, mivel szükség van rá a tavaszi szezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik