Élet-Stílus

Könnyed Inter-diadal Leccében

A Serie A 23. fordulójának nyitányán az Inter könnyed győzelmet aratott Leccében. A milánóiak erődemonstrációját ismét Ibrahimovic vezette.

Bár az Inter üldözői abban reménykedtek, hogy a hazaiak elhúzzák a listavezető nótáját, csalódniuk kellett, az utóbbi időben bukdácsoló fekete-kékek ugyanis jó játékkal rukkoltak elő.

A milánói gárda korán előnybe került. A 12. percben Cambiasso játszotta ki a hazai lescsapdát (Esposito ragadt be), Ibrahimovichoz passzolt, s a svéd egy remek labdaátvétel után a bal alsó sarokba lőtt.

Térfélcsere után ugyan a Lecce is belelendült, az elsősorban Tiribocchi és Caserta révén veszélyeztető hazaiak azonban túlzottan kinyíltak, s így a baloldalon ellépő Santon beívelésére érkező Figo duplázta meg az előnyt.

Ibrahimovicnak gratulálnak a társak (Ansa)

Ibrahimovicnak gratulálnak a társak (Ansa)

Tíz perccel később Maicon szabadrúgása után Sztankovics is a leccei kapuba fejelt – az Inter így nyugodtan figyelheti a 23. forduló további eseményeit.

serie a, 23. forduló

Lecce-Internazionale 0-3 (0-1)
Lecce, 28 ezer néző. Vezette: Tagliavento
Gól: Ibrahimovic (12.), Figo (72.), Sztankovics (82.)
Lecce: Benussi – Polenghi, Stendardo, Fabiano, Esposito – Ariatti, Caserta, Edinho (Papadopolosz, 66.) – Papa Waigo (Zanchetta, 58.), Castillo, Tiribocchi (Cacia, 69.).
Inter: Cesar – Maicon, Burdisso, Materazzi, Santon – Zanetti, Cambiasso, Muntari (Maxwell, 81.) – Figo (Chivu, 72.), Sztankovics – Ibrahimovic (Balotelli, 86).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik