Élet-Stílus

Sevcsenkóban nagyot csalódtak a Milan-hívek

Az AC Milan labdarúgócsapatának szurkolói amondóak: az ukrán Andrej Sevcsenko gyenge szereplésénél nem érte őket nagyobb csalódás az elmúlt időszakban.

A 2004-ben Aranylabdával jutalmazott ukrán támadó korábban az AC Milan-hívek kedvence volt, köszönhetően annak, hogy a Chelsea-hez való igazolása előtt, négy év alatt 208 mérkőzésen nem kevesebb mint 127 góllal segítette az olasz csapatot.

Tavaly nyáron visszatért Milánóba, de hiába bíztak újra benne, a teljesítménye elmaradt a várttól: a bajnokságban nem tudott a kapuba találni, de az Olasz Kupában, illetve az UEFA-kupában is csupán egy-egy gólt jegyzett – összesen 19 fellépésen.

Sevcsenko finoman szólva sem villog mostanában (MTI/EPA)

Sevcsenko finoman szólva sem villog mostanában (MTI/EPA)

Nem túl rózsás ez a produkció, nem csoda, hogy a milánói együttes szurkolói egy internetes szavazás során Sevcsenko játékát „nevezték” a legnagyobb csalódásnak. A 800 szavazat csaknem felét, 46 százalékát az ukrán futballista kapta.

A második a francia Mathieu Flamini (20%), a harmadik a svájci Philippe Senderos (17%) lett, míg a két egykori Arsenal-játékos mögött Marco Borriello (11%) zárt a negyedik helyen a korántsem dicsőséges listán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik