Élet-Stílus

Kercsó Árpád elhagyja Magyarországot

Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző hónapok óta nem kapott fizetést, rengetegen támadták, az utánpótláscsapatának léte is veszélyben forgott, legutóbb pedig fegyelmi büntetést kapott.

“Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot, sajnálom, hogy ellehetetlenült a munkám – jelentette ki Kercsó a jegkorong.blog.hu-nak. – Már tavaly szeptemberben kis híján erre az elhatározásra jutottam, de nem bírtam szakítani a várossal és a gyerekekkel. Mostanra azonban tarthatatlanná vált a helyzet.”

“A tulajdonviszonyok mind a csapatot, mind a csarnokot illetően rendezetlenek, fizetést hónapok óta nem kaptam, rengetegen támadtak nemcsak kívülről, belülről is, a szülők egy része ellenem dolgozott a háttérben. Már csomagolok, a Zalai Titánok játékosaitól a mai edzésen köszönök el” – nyilatkozta a blogon a szakember, akinek a fegyelmi ügyét szerda este tárgyalta a szövetség.

Az MJSZ elmarasztalta Kercsót, aki állítólag az UTE utánpótlás elleni meccset követően bement a vendégek öltözőjébe, s ott nyers stílusban szólt a lilák egyik hokisához. A szakember elismerte, hogy hibázott: “Az elmúlt időszak sok-sok viszontagsága miatt, bevallom, kicsit feszültebb vagyok a kelleténél. Ha valakit magatartásommal megsértettem volna, attól, azoktól ezennel bocsánatot kérek.”

Kercsó Árpád nagy kihívásnak tartja a csíki munkát, úgy tudja, jó körülmények között dolgozhat majd a HC Felcsíknál, több száz gyerekből igyekezhet jó hokisokat nevelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik