Élet-Stílus

Beckham parádés gólja kevés volt – videó

Az Internazionale az olasz bajnoki forduló győztese, mivel egyedüli élcsapatként - emberhátrányban - szerzett három pontot. A Juventus idegenben szenvedett vereséget, a Milan az angol középpályás fantasztikus szabadrúgásgólja ellenére pontokat vesztett a San Siróban.

A hétvégi bajnokin Jose Mourinhót reklamálásért a lelátóra küldte a játékvezető, és a portugál mester eltiltása miatt a Catania otthonában sem ülhetett le a kispadra. Mindez nem zavarta meg az Internazionale játékosait, aki egy órát emberhátrányban futballozva is simán győztek a Catania otthonában.

Stankovic góljával már az ötödik percben vezetett a bajnoki címvédő, majd félóra elteltével Muntari kapott pirosat. A hazai együttes mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, de a fegyelmezetten védekező milánóiak a hajrában ki más, mint Ibrahimovic révén bebiztosították a győzelmet.

Mourinhóék legádázabb üldözője, a Juventus fontos pontokat vesztett az Udinese vendégeként. A szezont parádésan kezdő, majd szépen lassan visszaeső hazaiak 11 mérkőzés után először nyertek, a gólokról Quagliarella (20.) és di Natale (74.) gondoskodott. A Juvének nem volt szerencséje, a hajrában csak szépítésre futotta Iaquinta tizenegyesével.

Három nappal első bajnoki gólja után ismét betalált a Milan csapatában kölcsönben futballozó David Beckham. Az angol középpályás lehetetlen szögből csavart a rövid sarokba egy szabadrúgást. A győzelemhez azonban a látványos gól nem volt elég, mert a második félidőben Milito fejjel betalált.

Serie A, 21. forduló:


AC Milan-Genoa 1-1


Gól: Beckham (33.), illetve Milito (87.)

AS Roma-Palermo 2-1


Gól: Totti (24.), Brighi (45.), illetve Cavani (31.)

Atalanta-Bologna 0-1


Gól: Volpi (80.)

Cagliari-Siena 1-0


Gól: Acquafresca (37.)

Catania-Internazionale 0-2


Gól: Stankovic (5.), Ibrahimovic (71.)

Kiállítva: Muntari (32., Internazionale)

Chievo-Lecce 1-1


Gól: Mantovani (88.), illetve Vives (56.)

Kiállítva: Mandelli (50.), illetve Fabiano (80.)

Fiorentina-Napoli 2-1


Gól: Santana (47.), Montolivo (79.), illetve Vitale (49.)

Kiállítva: Montervino (90., Napoli)

Sampdoria-Lazio 3-1


Gól: G. Delvecchio (13.), Cassano (51.), Stankevicius (54.), illetve Rocchi (30.)

Torino-Reggina 0-0

Udinese-Juventus 2-1


Gól: Quagliarella (20.), Di Natale (74.), illetve Iaquinta (77. 11-esből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik