Élet-Stílus

Keretet szűkített Cortina

Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn 25 fővel kezdi meg a felkészülést a jövő heti rigai olimpiai selejtezőre.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a gárda a jövő hétfőn találkozik, majd szerdán utazik Lettországba, ahol a hazai mellett az olasz és az ukrán együttessel találkozik. A kvartett győztese vehet részt a 2010-es vancouveri olimpián.

A tavaly áprilisi szapporói divízió I-es vb-n diadalmaskodó alakulatból kimaradt Benk András, viszont négyen – Budai Krisztián, Jobb Dávid, Kóger Dániel és Sofron István – nem voltak részesei a sikernek.

A kapitány az elutazás előtt még egyszer keretet szűkít, és a tervek szerint három kapussal, hét hátvéddel, valamint 13 csatárral kel útra Rigába.

Kapusok: Budai Krisztián, Hetényi Zoltán, Szuper Levente.

Hátvédek: Ennaffati Omar, Horváth András, Jobb Dávid, Kangyal Balázs, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szélig Viktor, Tokaji Viktor – tartalék: Hegyi Ádám

Csatárok: Fekete Dániel, Gröschl Tamás, Holéczy Roger, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Majoross Gergely, Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Sofron István, Vas János, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom – tartalék: Berta Ákos, Jánosi Csaba, Kiss Ákos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik