Élet-Stílus

Arsenal: Arsavin túl sokat kér

Tovább húzódik Andrej Arsavin átigazolási ügye: az orosz Zenit válogatott támadója túl magas bérkövetelése miatt nem tud az Arsenalhoz igazolni.

A tavaly nyári Európa-bajnokságon is remeklő orosz csatár klubcseréjéről hosszú hónapok után a felek végre egyezségre jutottak, csakhogy most Arsavin állt elő olyan fizetési igénnyel, amelyet az „ágyúsok” részéről elfogadhatatlannak ítéltek.

Pontosabban az angolok készek megadni az orosz játékosnak, amit kér, de ebben az esetben a Zenitnek kellene csökkentenie Arsavin eladási árát. Erre viszont a 2008-ban UEFA-kupát nyert csapat irányítói csak úgy hajlandóak, ha maga a játékos visszajuttat a klubjának 2,5 millió eurót abból az 5 millióból, melyet átigazolási pénzként a Zenittől kapott 2006-ban.

Jól akar keresni Londonban (MTI/EPA)

Jól akar keresni Londonban (MTI/EPA)

Az orosz hírügynökség jelentésében nincs szó konkrét összegekről, de az amerikai híriroda úgy tudja, hogy a Zenit 20 millió fontban (21,4 millió euró) adta meg Arsavin értékét.

A német hírügynökség pedig orosz sajtóinformációkra hivatkozva arról számolt be, hogy a támadó évente 3 millió eurót keres orosz klubjában.

11 millió egy tiniért

A West Ham 11 millió eurót leigazolta a németek19 éves korosztályos Európa-bajnok csatárát, Savio Nserekót, aki 2013-ig írt alá. Az Ugandában született Nsereko eddig az olasz másodosztályban szereplő Brescia játékosa volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik