Élet-Stílus

Magyar-szlovák futballbarátság

A szurkolók biztonságáról is szó esett hétfőn a szlovákiai Ógyallán, ahol a szlovák futballvezetők a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) irányítóival találkoztak.

Frantisek Laurinec, a szlovák szövetség elnöke és Milos Tomas főtitkár fogadta Kisteleki István MLSZ-elnököt, Elbert Gábor főtitkárt és Bienerth Gusztáv nemzetközi igazgatót.

A magyar és szlovák szövetség elöljárói kifejezték együttműködési szándékukat, ennek eredményeként az utánpótlás-nevelés, az edzőképzés, valamint játékvezetés területén a jövőben összehangoltan működnek közre.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a baráti légkörben történt megbeszélés során a szlovák és a magyar futballvezérek megállapodtak arról is, hogy a nemzetközi szervezetekben támogatják egymás szakmai és személyi javaslatait.

A felek aktuális kérdésekről is egyeztettek az ógyallai találkozón, többek között szó esett arról, hogy mind a két szövetségnek fontos a szurkolók biztonsága a stadionokban.

Végül Kisteleki meghívta a szlovák szövetség elnökét a telki edzőkomplexum május 2-án esedékes avatóünnepségére, amit a sportvezető elfogadott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik