Élet-Stílus

Kőbán Ritát rongálással gyanúsítják

Rongálással gyanúsítják Kőbán Rita kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok kajakozót - számolt be az m1 hétfő esti Híradója.

Mint elhangzott, Kőbán Ritát hétfőn délután idézték be gyanúsítotti kihallgatásra a X. kerületi Rendőrkapitányságra. A feljelentés szerint a sportoló egy elszámolási vita közben egy fabódéban összetörte üzlettársa értéktárgyait, majd az építményt lebontatta. Ezzel üzlettársának 150 ezer forint kárt okozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megkeresés esti időpontjára hivatkozva nem tudott információval szolgálni az ügyről.

“Nem rongáltam meg vita közben semmit” – nyilatkozta a Blikknek Kőbán Rita, aki szerint korábbi munkatársai sértettségből kovácsoltak rendőrségi ügyet az esetből. Elmondása szerint a szóban forgó zöldségesbódét vállalkozása, a Kőbán Bt. üzemeltette, az általa bérelt területen. Miután a munkatársai csődbe vitték a vállalkozást, a Kőbán Bt. visszavonta a területfoglalási engedélyt. “Törvényi kötelességem volt a bódét elbontani, és hogy hogyan tettem, ahhoz senkinek semmi köze. Az igazamat természetesen dokumentumokkal tudom bizonyítani” – hangsúlyozta a bulvárlapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik