Élet-Stílus

Pato góljával győzött a Milan – videó

Szombat este a milánói gárda a fiatal Alexandre Pato remek találatával verte a Fiorentinát a bajnokság 19. fordulójának a rangadóján. A mérkőzés mégsem az eredményről szólt, a szurkolók és a csapattársak Kaká lehetséges eligazolásával foglalkoztak.

A nyáron elszerződő Alberto Gilardino először tért vissza új csapatával a San Siróba, és a lilák gólvágóját minden egyes labdaérintésnél kifütyülték a hazai szurkolók. Kakát ezzel szemben szinte végig ünnepelték, és a maradásáért tüntettek. A brazil játékmesteren nem látszott meg az elmúlt napok feszültsége, jól végezte a dolgát, akárcsak David Beckham, aki ezúttal is a kezdőben kapott helyet.

Az angol középpályás a meccs egyetlen góljában is benne volt, az ő passzát továbbította Jankulowski Patónak, aki balról tört be a tizenhatos belülre, és kilőtte a hosszú sarkot. Ezzel a gólocskával el is dőlt a mérkőzés, a második félidőben Abbiati védéseivel őrizte az előnyét a Milan, és hat pontra megközelítette az éllovas Intert. Jose Mourinhóék vasárnap az Atalantához látogatnak, a második helyen álló Juventus pedig a Laziónál vendégeskedik.

De visszatérve a Kaká-ügyre! A Manchester City 125 millió eurót kínált a brazil aranylabdásért, aki pusztán az aláírásért 10 millió fontot kasszíroz, és 15 millió lesz az évi fizetése. Angol lapjelentések szerint a Real Madrid is bejelentkezett a Milannál, állítólag a spanyol bajnok is hajlandó lenne 125 milliót áldozni Kakára.

A brazil középpályás néhány napja még arról beszélt, hogy Milánóban szeretne megöregedni. Ezt tanácsolta neki az ügyben természetesen megszólaló David Beckham. „Nem minden a pénzről szól. Nagyon jól érzi magát az AC Milannál, bízom benne, hogy marad” – nyilatkozta az angol, aki öt évre, 250 millió dollárért írt alá a harmatgyenge Los Angeles Galaxyhez.

A másik szombati meccsen a Siena otthon egy góllal verte a Regginát.

Serie A, 19. forduló:


AC Milan-Fiorentina 1-0


Gól: Pato (7.)

Piros lap: Jankulovski (90., Milan)

Siena-Reggina 1-0


Gól: Frick (75.)

Vasárnapi meccsek:

Atalanta-Internazionale 15 ó
Cagliari-Udinese 15
Catania-Bologna 15
Chievo-Napoli 15
Lecce-Genoa 15
Sampdoria-Palermo 15
Torino-AS Roma 15
SS Lazio-Juventus 20:30

Ajánlott videó

Olvasói sztorik