Élet-Stílus

Kaká a jövő héten a Cityhez igazol

Angol lapértesülés szerint Kakát mégis eladja az AC Milan, és a brazil labdarúgó jövő héten csatlakozik a Premier League-ben szereplő Manchester Cityhez.

A Daily Mirror szombati számában azt írta, az AC Milan képtelen ellenállni a Manchester City átigazolási rekordot jelentő 108 millió fontos ajánlatának, és eladja a brazil karmesterét, aki a jövő héten csatlakozik az angol bajnokságban is gyengélkedő, jelenleg a tabella 15. helyén szerénykedő „kékekhez”.

Az angol lap azt állítja, Kaká szívesen maradt volna Milánóban (szerdán arról beszélt, hogy a piros-feketéknél szeretne megöregedni), ám a klubja a megtartása helyett inkább a pénz mellett döntött, állítólag nyomást gyakorolt az aranylabdás labdarúgóra, hogy fogadja el a Manchester City ajánlatát.

Úgy fest, mégsem Milánóban öregszik meg (MTI/EPA)

Úgy fest, mégsem Milánóban öregszik meg (MTI/EPA)

Árulkodó jel, hogy Kaká – bár pénteken ott volt az AC Milan edzésén – a jelen állás szerint kihagyja a Fiorentina elleni szombati bajnokit. A hivatalos információk szerint Bosco Leite, a játékos édesapja, egyben ügynöke hétfőn Milánóban tárgyal a Manchester City képviselőivel, ugyanakkor úgy hírlik, hogy már megköttetett az egyezség Kaká és az újgazdag szigetországi klub között, csupán a részletek tisztázása maradt hátra.

Az újság szerint a 26 éves futballista már a jövő héten csatlakozik a Cityhez, amely egyébként még Angliában sem számít meghatározó erőnek, utolsó nagy sikere a 33 évvel ezelőtti Ligakupa-győzelem…

Kaká főleg szakmai okok miatt döntött volna a maradás mellett, persze a klubváltással sem jár majd rosszul. A legfrissebb hírek szerint pusztán az aláírásáért 10 millió fontot kasszíroz, és 15 millió font lesz az évi fizetése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik